Rólunk, ismerj meg

Ismerj meg

Minket


Szia!

 

 

Ezt mindenképp olvasd el ha már itt vagy, mert megtudhatod azokat az információkat rólunk, melyek alapján dönthetsz, hogy minket válassz-e. Igyekeztünk minél rövidebbre fogni mondandónkat ebben a rohanó világban: még a XX. században kezdtük el gyűjteni az ismereteinket a grafikai tervezésről azért, hogy majd egyszer „ha összejön”, tovább tudjuk nyújtani ezt az emberek felé. Kézi rajz, és utána jöttek a különböző grafikai szoftverek. Volt grafikai szakiskola és főiskola is a szakmai tudás tökéletesítése kedvéért, de a mai világban ez még egyáltalán nem elég. Az évek alatt nagyon szerteágazó és nemzetközileg is elismert design tapasztalatra tettünk szert munkáink révén, mindent meg akartunk tanulni amit csak lehet, mert úgy gondoljuk, hogy csak így lehet a maximumot nyújtani (és ezt várták el).

Közben úgy alakult, hogy a DTP (nyomdai előkészítési, grafikai tervezési) ismeretek mellett belecsöppentünk a divat világába is. Olyannyira, hogy Magyarország vezető (nemzetközi piacon, több országban jelen lévő) divatcégeinél szereztünk erős 10 év dizájneri tapasztalatot. Megtanultuk, hogy hogyan lehet akár 1-2 évre előre meghatározni az uralkodó divatszíneket, minta- és formahasználatot, valamint tökélyre fejlesztettük stílusérzékünket.

 

 

Itt már elég jól álltunk tervezési tapasztalat terén, és egyre jobban kezdtük megfejteni, hogy mitől lesz sikeres egy vállalkozás, mitől különleges és ütős egy arculat, mi a titka egy jól eladható terméknek a többivel szemben.

Bő 15 év alatt hatalmas kapcsolati tőkéhez és tudáshoz jutottunk, így tudtunk fejlődni a jelenlegi maximumra design téren… bár folyamatosan új dolgokat tanulunk. Idő közben úgy hozta a sors, hogy egy profi fotóssal, továbbá egy hatalmas múlttal és tudással rendelkező programozóval is sikerült megismerkednünk. A fotós a munkáján kívül nagyon ért az emberek nyelvén, a programozó pedig felülmúlhatatlan, mert mindent meg tud oldani, amiről nem is tudja az ember hogy létezik.

Gondoltunk egy nagyot, elhatároztuk hogy összeállunk és létrehozzuk azt, ami manapság elég ritka. Minőséget és profi szaktudást kínálunk maximalista hozzáállás mellett, nem darab / darabként kezelve a megrendelőt, hanem a legtöbb segítséget nyújtva neki. A legkisebb megrendelést is a legnagyobbként kezeljük, exkluzív környezetben fogadjuk „”Józsibácsit”” is ugyanúgy, mint a legnagyobb cégvezetőket.

„Mindenkinek a maximum jár! A mi elismerésünk a megrendelő sikere,” hangzik az unalomig hangoztatott közhely, de mi tényleg így is gondoljuk. Nálunk ez elvi kérdés, kínosan ügyelünk a tökéletességre.

Hogyan tudunk varázsolni? Mi az amitől veszik a grafikáinkat? A TITOK: a CreaFresh-ben egyesül a kreativitás és a friss ötlet! A nyomdaiparból hozott szaktudás és precizitás, a divatszakmából hozott ezernyi stílus és kreatív megoldás, valamint az innovatív gondolkodás ami minket (és munkáinkat) kiemel az “átlagosból”!

Büszkén mondhatjuk el, 2015-re valósult meg a “„ha összejön”” faktor: állunk a megrendelőink szolgálatára teljes vállszéllességben több mint 15 év tervezési, 20 évnyi programozási és bő 6 éves profi fotózási tapasztalattal, rengeteg kreatív és innovatív ötlettel, maximalista hozzáállással, precizitással és odafigyeléssel. Európai szintű minőséget nyújtunk mindenkinek, ingyenes szakmai tanácsadással! Keress minket bátran, egy kérdést megér, segítünk!

Close