Fotózás játék, jelentkezz te is!


Fotózás játék, jelentkezz te is!

Újra indítottuk fotós játékunkat, mely múlt évben is nagy sikert aratott!
Most újra itt a lehetőség, hogy részt vehess egy professzionális műtermi fotózáson stúdiónkban, ahol a nyertesek számára egyedülálló módon mindössze 4.990 Ft-ért 50-80 kép készülhet rólad/rólatok, amiből ráadásul 10db általad kiválasztottat retusálunk is!

A JELENTKEZÉS MENETE:
1. Küldj két selfie-t vagy előnyös képet magadról egyenesen a Facebook oldalunkra, vagy a studio@creafresh.hu e-mail címre! (akár pároddal, családoddal, barátnőddel, haveroddal közösen is nevezhettek)
FONTOS: mikor elküldöd a képet, MINDENKÉPP írd le mellé, hogy engedélyezed/hozzájárulsz hogy felkerüljön az általad küldött kép az oldalunkra!

2. Miután feltöltöttük a Facebook oldalunkra a játék mappába az általad küldött képeket, jelöld meg magad a képen és szólj családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek hogy nyomjanak egy LIKE-ot a képre, ezután a CreaFresh facebook oldalára! (a szavazat csak akkor érvényes ha minden feltétel teljesül)

3. Oszd meg felhívásainkat

4. NYERJ! A legtöbb LIKE-ot megszerző versenyzők kapják a lehetőséget, hogy részt vehessenek a stúdióban 2016.03. 25-én (pénteken) megtartott műtermi fotózásunkon!

Nagy esélyed van nyerni, mert TÖBB MINT 10 NYERTEST sorsolunk ki!

BÁRKI nevezhet, aki szeretne magának:
– 50-80db professzionális műtermi képet és 10 retusáltat
– Modell portfóliót
– Családi képeket
– Páros képeket
– Menő képeket Facebookra
– Igényes képeket Tinderre 🙂
Mindezeket egyedülálló módon csak 4.990Ft-ért!

A játék kezdete: 2016. 02. 25. – A játék vége: 2016. 03. 20.